VERKOELEN BV

 

Welkom bij Verkoelen!

Minimalistisch, kleurrijk of juist landelijk? Smaken verschillen, maar een goede keuken of badkamer is altijd een combinatie van comfort, ergonomie en esthetiek. Verkoelen ontwerpt keukens en badkamers die naadloos aansluiten op uw individuele wensen en mogelijkheden. Geen standaardoplossingen, maar advies op maat waarin gebruiksgemak en comfort een grote rol spelen. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Het geheim zit in slimme oplossingen. Relatief kleine aanpassingen kunnen een enorm effect hebben. Een goed ontwerp zit in de details, niet in de afmeting van de ruimte. Door onze jarenlange ervaring en creativiteit zijn wij als geen ander in staat om uw ideale keuken of badkamer te ontwerpen.

Vakkundige montage

Met vanzelfsprekend veel zorg voor vakkundige montage en installatie. Ook daar ligt namelijk onze kracht. In de afgelopen jaren hebben wij diverse grote en kleine projecten verzorgd, variërend van volledige verbouwingen tot aan renovaties. In alle gevallen houden wij de regie, zonder dat u zelf zaken hoeft te regelen. Eén aanspreekpunt en volledige service, dat vindt u bij Verkoelen.

Sanitair en tegels

In onze showroom vindt u groot aantal voorbeeldopstellingen voor uw badkamer, waarbij wij natuurlijk alles kunnen leveren naar uw keuze. Ook kunt u uw hart ophalen bij ons grote assortiment tegels. Vloer- en wandtegels of mozaïek: u vindt de perfecte match voor uw badkamer en de ideale vloer voor in uw woning.

Keukens van hoge kwaliteit

Werden keukens vroeger nog verstopt achter muren en kleine ruimtes, tegenwoordig is de keuken een open onderdeel van woonkamer of eetkamer. Daardoor wordt meer aandacht besteed aan de inrichting en uitstraling ervan. Daarnaast wordt koken steeds meer als hobby gezien en dat stelt weer andere eisen aan inbouwapparatuur. In dit alles kunnen wij u, als keukenspecialist, optimaal adviseren. Wij staan voor kwaliteit en daar passen alleen topmerken en de beste materialen bij. Wij kiezen onze leveranciers dan ook met zorg uit, waarbij ook de geboden service wordt mee gewogen. Door nauw samen te werken proberen wij door wederzijdse kennisuitwisseling een nog hoger kwaliteitsniveau te bereiken.

Vijf jaar garantie

Door onze kwaliteitsnormen en zorgvuldige selectie van merken en leveranciers geeft Verkoelen vijf jaar garantie op uw keuken. Deze garantietermijn geldt zelfs voor de meeste apparaten uit ons assortiment.

Komt u eens langs? We verwelkomen u graag in onze showroom!

VERKOELEN BV

Noordervaart 5
5986 AC Beringe
077 307 2120

info@verkoelengroep.nl
www.verkoelengroep.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten