VERHOEVEN VAN ERP

Vakkennis en Brabantse hartelijkheid

Bij Verhoeven Van Erp komt u terecht in een warm bad van Brabantse hartelijkheid en goede smaak. En bent u in handen van drie decennia ervaring van een deskundig team. Onze eigenaar zelf Henriëtte Verhoeven kan zich met recht een vakvrouw noemen. Inmiddels drie decennia al zit ze in het sanitair en de tegels. Verstand van zaken dus. Dat ze smaak heeft blijkt wel uit haar showroom. Sfeervol en creatief aangekleed, waarbij ook de accessoires en stylingelementen die ze gebruikt in haar opstellingen, gretig aftrek vinden onder haar klanten. En als ze iets kan, dan is het de juiste droombadkamer creëren. Daar wordt ze blij van. ‘Los krijgen bij de klant wat ze echt leuk vinden, wat hun stijl is en ze dan helpen aan de ideale badkamer.’

Praktische en fraaie oplossingen

Zoveel mensen, zoveel wensen, en dus ook zoveel badkameroplossingen heeft Verhoeven Van Erp in huis. Als sanitairspecialist hebben wij een compleet assortiment, met alle topmerken, waardoor we voor elke oppervlakte praktische, fraaie oplossingen hebben. Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van badkamers kunnen wij u adviseren over uw mogelijkheden binnen de beschikbare ruimte en uw budget.

Zelf doen of volledige installatie

U kunt ervoor kiezen uw materialen bij ons te bestellen en zelf uw badkamer te installeren. Maar uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Zeer grote tegelcollectie

U kunt zich haast niet voorstellen hoeveel verschillende soorten tegels er bestaan voor wanden en vloeren. De keuze in kleur, materiaal, formaat en prijs is bijna eindeloos. Vanuit onze jarenlange ervaring in badkamers, vloeren en wanden hebben wij heel zorgvuldig een assortiment samengesteld van al die mogelijkheden. In onze showroom in Roosendaal treft u een keur aan tegels, waar u zonder enige twijfel dé tegel voor uw wand of vloer zult vinden.

Snelle levering

U kunt op ons rekenen voor een snelle levering en, wanneer u dat wenst, ook voor het uitvoeren van het tegelen. Onze tegelzetters zijn zonder uitzondering zeer ervaren en maken van uw wand of vloer een pronkstuk.

Wellness thuis

Met Verhoeven Van Erp krijgt u uw eigen wellness center thuis! Wij bieden eindeloos vele keus: verschillende sauna’s, ook op maat gemaakte, luxe whirlpools, ergonomische baden, stoomcabines… Wij kunnen u voor vrijwel elke ruimte een oplossing bieden, bijvoorbeeld met een losse stoomgenerator.

Professionele kwaliteit

U kunt ook in plaats van een standaard stoomcabine, uw eigen stoomruimte inrichten met losse elementen, zoals een douchepaneel en losse zitjes. Verhoeven Van Erp biedt uitsluitend zeer hoogwaardige producten op het gebied wellness, die bijvoorbeeld ook in professionele wellness centra worden gebruikt. Wij stellen hoge eisen aan de materialen en systemen die wij leveren, om te voorkomen dat u teleurgesteld raakt in wat een heerlijke, ontspannen manier van genieten thuis moet zijn

Vloerenspecialist

Als vloerenspecialist in de regio Roosendaal kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan vloeren. Wij bieden u naast ons tegelassortiment de keuze uit vloeren van verschillende materialen waaronder PVC, hout en laminaat. Elk met hun eigen eigenschappen en karakteristieke uitstraling. Hierbij mag u rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Ook bieden wij de brede selectie vloeren van het merk Roommade.

Service op maat

Natuurlijk mag u bij ons rekenen op een service op maat. Zo bekijken we samen met u wat uw wensen zijn en zorgen wij dat uw nieuwe vloer hier optimaal bij aansluit. Bij Verhoeven van Erp verwerken erkende vloerspecialisten de PVC vloeren, laminaat vloeren en houten vloeren op professionele, vakkundige manier en krijgt u ook garantie op het leggen van de vloer.

Komt u een keer langs in onze showroom om dit alles met eigen ogen te zien? De koffie staat voor u klaar!

VERHOEVEN VAN ERP

Gastelseweg 88-92
4705 AC Roosendaal
0165 568 307

info@verhoevenvanerp.nl
www.verhoevenvanerp.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten