STUDIO DE JONGE

Totaalleverancier van A tot Z!

Studio de Jonge biedt u een compleet aanbod in keukens, badkamers en tegels, dat aansluit op ieder budget. Maar ook voor kasten, deuren en plafondoplossingen kunt u bij ons terecht. Laat u inspireren in onze toonzaal. Jan de Troije en Marcel Kooi voorzien u graag van vakkundig advies. Beiden hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden u creatieve oplossingen op maat.

Altijd het maximaal mogelijke

Samen met u gaan ze op zoek naar de stijl en sfeer waarbij u zich thuis voelt. Onze uitdaging is om het maximaal mogelijke voor u te realiseren. Ieder vertrek, hoe klein ook, weten wij steeds weer op unieke wijze in te richten. Zowel op designgebied als in functionaliteit. U vindt bij ons alle bekende merken, en kunt vertrouwen op montage en installatie door een vakkundig team van specialisten.

Keukens op maat

In de keuken wordt tegenwoordig allang niet meer alleen gekookt; het is vaak de meest bewoonde ruimte in het huis. Een leefkeuken is natuurlijk pas echt af als alle elementen een eenheid vormen. Het aanrecht, het kookgedeelte, de keukenkasten en het eetgedeelte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Studio de Jonge vindt u de juiste keukenspecialist om u hierin te adviseren.

Modelwoning

Daarom hebben we in onze showroom, naast een tiental toonzaal opstellingen, ook een compleet ingerichte modelwoning voorzien van luxe keuken, woonkamer, badkamer en toiletruimte. Hier kunt u zich een totaalbeeld vormen van de vele mogelijkheden op het gebied van interieurdesign op maat.

Badkamerontwerp

Een bezoek aan de sanitairspecialist van Studio de Jonge is de beste stap op weg naar een compleet en betaalbaar badkamerontwerp, want daar begint het allemaal pas echt. De 25 jaar ervaring en het vakmanschap zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt, waarvan u de komende jaren onbezorgd kunt genieten.

Keuken- en badkamerrenovatie

Blijven wonen of verhuizen? Een lastige keuze.  In beide gevallen kunnen wij u adviseren om keuken, badkamer of een andere ruimte een facelift te geven.  Als u de woning wilt verkopen kan pimpen stimuleren om de woning sneller en voor een betere prijs te verkopen; investeren loont. Enkele cijfers: de verkoop gaat 60% sneller en de prijs die wordt betaald ligt gemiddeld 4,8 procent hoger.

Keuze voor elk budget

Onze rol hierin is om met een beperkt budget een juiste keuze te maken. Denk daarbij aan één van onze acties. Is een complete renovatie teveel, wij kunnen zonder veel hak- en breekwerk een metamorfose realiseren. Een nieuw keukenfront, een ander blad, een nieuw apparaat, een nieuwe vloer, een badkamermeubel of een hangend toilet zijn snel gerealiseerd. Kom langs en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.

Ruime keus in tegels

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer- en/of wandtegel, dan staat u voor een belangrijke keuze. Welke uitstraling moet de tegel hebben? Aan welke eisen moet hij voldoen? Vragen waarop wij u graag antwoord geven. Wij hebben een gedegen productkennis en jarenlange ervaring. Samen met u zoeken we naar de beste mogelijkheden.

Kasten

Inloopkasten en schuifdeurkasten bieden praktische en fraaie opbergmogelijkheden voor uw woning. Met een kast van Studio de Jonge kiest u voor een oplossing met eindeloos veel mogelijkheden en heeft u keuze uit diverse stijlen. Voor kwaliteit en een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Plafonds

Studio de Jonge heeft een zeer ruim assortiment plafonds. Voor elke ruimte in uw woning of kantoor hebben wij een oplossing. Plafonds zijn leverbaar in diverse materialen zoals kunststof en mdf.

Binnen- en buitendeuren

Elk huis kenmerkt zich door een eigen sfeer. Stijl en kleur van de deur bepalen mede het eindresultaat van de inrichting. Binnen- en buitendeuren worden daarom steeds meer gezien als meubelstukken en vormen een onderdeel van het interieur.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs in showroom en bekijk de mogelijkheden!

STUDIO DE JONGE

Nijverheidsstraat 35
4458 AV 's-Heer Arendskerke
0113 568 534

info@studiodejonge.nl
www.studiodejonge.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten