SCHOUTE B.V.

Al 80 jaar een begrip…

In onze showroom en shop van ca. 1250 m² heeft u een ruime keuze uit sanitair, tegels, laminaatvloeren, pvc vloeren en wandafwerkproducten. Maar ook voor garagedeuren en binnen – en buitendeuren kunt u bij ons terecht. Het familiebedrijf Schoute Bouwmaterialen is al meer dan tachtig jaar een begrip in Veenendaal en omgeving en daar zijn we trots op!

Ervaren team

Onze enthousiaste en ervaren medewerkers proberen u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dat beperkt zich niet tot leveranties maar strekt zich ook uit tot deskundig advies, regelmatige bijscholing van de medewerkers, service en logistieke kracht.

Sanitair

In het sanitair biedt Schoute u badmeubelen, douchecabines, kranen en baden van alle topmerken. U kunt bij ons terecht voor uw complete badkamer waarbij ons vakkundige team zorgt voor perfecte montage, maar natuurlijk ook voor losse sanitair elementen. Onze leveranciers hebben een grote voorraad sanitair in hun magazijnen, hierdoor kunnen wij het meeste sanitair snel aan u leveren.

Groot assortiment tegels

Schoute is tegelspecialist en heeft een zeer groot assortiment tegels. Deze lenen zich uitstekend als afwerking voor een wand of vloer in elke ruimte en vormen een prachtige versiering van badkamer, keuken en toilet. Daarnaast zijn tegels natuurlijk hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Wij bieden eindeloos veel variaties qua kleur, structuur, glans etc. zodat er voor elke stijl de juiste tegel is. Onze vloertegels zijn geschikt voor binnen- en veelal ook voor buitengebruik, bijvoorbeeld voor terrassen.

Veel variatie

Met decortegels, sierstrips, contrastkleuren, voegkleuren en patronen is er ruime mogelijkheid voor variatie en voor het creëren van een eigen stijl in de ruimte: rustiek, sfeervol, modern, traditioneel of speels.

Kom eens langs in onze showroom. Daar vindt u vele voorbeelden van wandtegels en vloertegels. Tevens kunnen onze vakkundige medewerkers u dan persoonlijk adviseren.

SCHOUTE B.V.

De Smalle Zijde 37a
3903 LM Veenendaal
0318 527 028

verkoop@bpgschoute.nl
www.schoute.info

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 14:00
Zondag Gesloten