RBH ROERMOND

Passie en gedrevenheid. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van ons verkoopteam van zeven specialisten. Met een service die niet zomaar ophoudt bij het verstrijken van de garantietermijn. En natuurlijk met een uitgebreide, persoonlijke begeleiding door vakmensen.

,,De waardering van de klanten is de mooiste beloning in mijn werk”, oordeelt Nicole Weijmans, verkoopadviseur tegels en sanitair. De kracht van RBH? Dat is volgens Nicole het complete aanbod en de persoonlijke ongedwongen sfeer. ,,We dringen de klant niets op. We proberen mee te denken en creatieve, betaalbare oplossingen aan te dragen. De kwaliteit staat daarbij altijd voorop”.

Ervaring in de bouw

Directeur Guido Meulemans en zijn collega Gerard Heijmans benadrukken dat RBH ook een voorsprong heeft door de geavanceerde kennis over alles wat met de bouw te maken heeft. ,,Bouwen blijft gecompliceerd. Mensen halen veel informatie van internet, maar in de praktijk biedt dat geen garantie voor goed resultaat. Met onze adviezen staan we niet alleen de consument bij, maar kunnen we vaak ook veel kosten voor de klant besparen.”

Alles in huis voor elk huis

De Roermondse Bouwmaterialenhandel is in 1963 ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijven uit het centrum van de Bisschopsstad. In 1968 opende RBH een nieuwe vestiging op het industrieterrein Willem Alexander in Roermond. Daar ontpopte RBH zich als een complete en gespecialiseerde leverancier voor alle ingrediënten van de bouw. In 2010 heeft RBH haar intrek genomen in een indrukwekkende showroom aan de Burghoffweg in Roermond. Met alles in huis voor elk huis. Zowel voor de particuliere consument als voor de professionele bouwer.

De beste partners

RBH werkt samen met de landelijk opererende Bouw Partner Groep. Centrale inkoop en snelle levering zijn enkele voorbeelden van die samenwerking. Net als de deelname aan innovatieve totaalconcepten, zoals Mijn Thuis dat volop in ontwikkeling is en de consument een inspirerend totaalbeeld geeft van de laatste keuken- en badkamertrends.

Ruim en breed assortiment

Van droomkeukens en stijlvolle badkamers tot dakpannen en gevelstenen.
RBH is uw meest complete partner bij de bouw, aankoop of afwerking van uw woning. Met een bijna eindeloos assortiment producten van topkwaliteit in onze fraaie showroom van 2.000 m2. We laten u graag uw nieuwe keuken, of badkamer beleven. Uiteraard zorgen wij voor de volledige installatie. En ervaar vooral onze passie, service en persoonlijke begeleiding bij elke aankoop.

Persoonlijke begeleiding

Maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding door onze keukenspecialist. Dat ademt onze showroom met de mooiste keukenopstellingen. Laat u inspireren en geniet van het topdesign van de beste Duitse keukenproducenten en de meest geavanceerde inbouwapparatuur van de grote merken. Eerlijke prijzen, en optimale service, ook na jaren nog. Dat is ons onderscheid.

Badkamer en sanitair

We laten u als sanitairspecialist in onze showroom graag wegdromen bij de verrukkelijkste badkamers en het mooiste sanitair van kwaliteitsmerken. Om u vervolgens met slimme ontwerpen, professionele tekeningen en deskundig advies te bewijzen dat we bij RBH elke droom werkelijkheid kunnen maken. Pure wellness. In de stijl die u wenst. Van strak en modern tot tijdloos en romantisch. Om uren in te ontspannen en van te genieten. Omdat alle dromen zijn uitgekomen.

Grote collectie tegels

Verfijnde materialen en een juist kleurgebruik zijn erg belangrijk voor de sfeer en een optimaal woongenot. U vindt in onze showroom een breed assortiment wand- en vloertegels, zowel voor de badkamer als voor de hal, woonkamer of keuken.

Kom eens langs, en ervaar het zelf!

RBH ROERMOND

Burghoffweg 26
6042 EX Roermond
0475 363 434

info@rbh.nl
http://www.rbh.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten