MORSSINK

Totaalpakket voor uw huis

Al bijna 100 jaar is Morssink de ideale partner in de bouw. Morssink Bouwmaterialen is echter uitgegroeid tot een onderneming die op vele terreinen actief is. U kunt bij ons terecht voor de modernste badkamers, keukens, wand- en vloertegels, en deuren maar ook voor sierbestrating en ander tuinmateriaal.. Wij bieden u hiermee een totaalpakket dat grote voordelen biedt wanneer u aan het bouwen bent. Indien nodig plaatsen we één container op de bouw, met daarin alle benodigde materialen. Daarnaast kunnen we ook zorg dragen voor de sloop van uw oude én opbouw en montage van uw nieuwe keuken of badkamer.

Ervaring

Morssink bouwmaterialen is een modern bedrijf met goed materieel, goede service en een meer dan uitstekende klantenkring. Met onze zeer ervaren medewerkers kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij bieden een persoonlijke benadering, een inspirerende showroom met een ruim assortiment, deskundig advies en volledige ontzorging.

Innovatieve badkamers en tegels

Onze badkamers hebben we ondergebracht bij AM Badkamers, sanitairspecialist en een onderdeel van Morssink Bouwmaterialen. Hier vindt u de nieuwste, mooiste, meest innovatieve badkamers en tegels. Wij bieden onderdak aan alle merken sanitair, kranen en tegels. Waaronder enkele exclusief voor de regio Nederland. Ook vindt u bij ons het Mijn Thuis Design van bekende merkfabrikanten. In onze badkamers staat zowel design, functionaliteit als comfort centraal.

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke (ontwerp) wensen en kunt u maar niet vinden wat u zoekt?
Bij AM Badkamers helpen wij u graag. Onze adviseurs denken met u mee om de voor u juiste badkamer te ontwerpen.

U leeft in uw keuken

Tegenwoordig is een keuken méér dan alleen een ruimte waar u kookt. De moderne keuken is een leefruimte, één van de belangrijkste plekken in uw huis. Voor veel mensen dé plek waar men zich kan ontspannen en tot rust kan komen. Een keuken moet daarom perfect afgestemd zijn op uw stijl en persoonlijke wensen. Bij Morssink bent u bij de keukenspecialist en wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden; van strak en modern tot landelijk met sierlijke vormen. Een hoge mate van service en aandacht staan bij ons namelijk altijd centraal.

De tuin: uw visitekaartje

De tuin is het visitekaartje van uw woning en levert dus een belangrijke bijdrage aan de identiteit van uw huis. Bij het aanleggen van een tuin of wanneer u uw bestaande tuin wilt veranderen, dient u rekening te houden met verschillende factoren. Niet alleen op het gebied van uiterlijk en sfeer is er steeds meer mogelijk, ook is er veel keuze in verschillende materialen voor bijvoorbeeld sierbestrating. Welke smaak u ook heeft, wij bieden met onze uitgebreide tuincollectie voor ieder wat wils!

Gerenommeerde leveranciers

Morssink Bouwmaterialen is uw ideale partner op het gebied van project- en sierbestrating. Niet alleen zijn wij dealer van gerenommeerde betonleveranciers, ook hebben we dankzij eigen import van natuursteen een keur aan exclusieve natuursteentegels, opsluitbanden en stapelelementen. Naast beton en natuursteen hebben wij nog een derde specialisme: gebakken straatklinkers. Deze uitgebreide collectie gebakken klinkers, waarvan het merendeel direct uit voorraad leverbaar is, maakt ons assortiment aan bestrating helemaal compleet. Kom eens langs in onze grote, prachtige showtuin waar u van veel mogelijkheden een inspirerend beeld krijgt en wij u optimaal kunnen adviseren.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Wij ontvangen u graag in onze showroom!

MORSSINK

De Berken 5
7491 HJ Delden
074 376 12 50

info@morssink-bouwmaterialen.nl
www.morssink-bouwmaterialen.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 15:00
Zondag Gesloten