JON TOEBAST

 

Uw inspiratie voor tegels, vloeren en badkamers

Al ruim 45 jaar is Jon Toebast dé tegelspecialist en sanitairspecialist in de omgeving Tiel – Nijmegen. U vindt bij ons, behalve tegels en vloeren een ruime collectie aan badkamers en sanitair en luxe wellness producten. De showroom in Boven-Leeuwen is volledig ingericht voor het opdoen van inspiratie. Proef de verschillende sferen en woonstijlen. Van landelijk met veel hout en andere natuurlijke materialen tot moderne, minimalistische stijlen met grote tegels in koele kleuren. Laat u verrassen door ons geweldig grote en unieke assortiment, dat nét even anders is dan anders. Onze specialisten staan voor u klaar om met u mee te denken om welke kamer dan ook om te toveren tot een plek waar u trots op bent.

Badkamer en wellness

U wilt een badkamer waardoor u in een andere wereld stapt en de drukte van alledag achter u laat? Creëert u uw eigen hammam of kiest u voor een klassieke uitstraling? Laat u verrassen door ons prachtige aanbod aan badkamer- en toiletmeubels. Even ontsnappen uit de dagelijkse drukte… Een momentje voor uzelf… Dat kan alleen in een (wellness) badkamer die voldoet aan al uw wensen. Stap binnen in een wereld vol sfeer, luxe en comfort waar het maar gaat om één ding: u! Jon Toebast heeft aandacht voor iedere wens, groot of klein. Ontdek het zelf!

Tegels en vloeren

Of u nu tegels zoekt voor de keuken of bijvoorbeeld de badkamer; bij Jon Toebast heeft u keuze genoeg. Landelijk of modern, luxueus of minimalistisch. Een vloer is een belangrijk sfeerelement in ieder huis. Of het nu gaat om uw huiskamer, keuken, badkamer of toilet: iedere ruimte heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en vraagt daarmee ook om een unieke, passende vloer. Ontdek ons verrassend grote aanbod aan keramische vloeren, natuursteen en laminaat dat wij zelf importeren uit landen als Italië en Spanje, en breng het gevoel van thuis in iedere woonruimte.

Dichtbij het vuur

Wat uw budget ook is: Bij Jon Toebast slaagt u altijd. We zijn er voor de kleine, voor de grote, maar ook voor de ogenschijnlijk lastige ideeën. Doordat we alles zelf doen – van inkoop tot transport – zitten we dichtbij het vuur en kunnen we heel persoonlijke service bieden. Al onze verkopers gaan geregeld langs de fabrikanten en leveranciers. Hierdoor weten zij precies waar ze het over hebben. Dit is dan ook één van de redenen waarom u onze passie zo duidelijk voelt wanneer een medewerker u iets over een bepaald product vertelt.

Trendy assortiment

Jon Toebast staat tevens bekend om haar eigenzinnige, creatieve en trendy assortiment. Doordat we constant vooruit kijken, beurzen bezoeken en bezig zijn met het veranderen van de winkel, blijven we de klant keer op keer prikkelen. Zo maken we als één van de weinigen in Nederland zelf keramische bladen voor badkamermeubels. Hierdoor kan de tegel op uw muur bijvoorbeeld ook dienen als blad voor uw wastafel; een mooi en uniek geheel.

Volledig ontzorgen

Kwaliteit, een creatief en inspirerend assortiment en een persoonlijke, klantgerichte service. Dat is Jon Toebast ten voeten uit. We vinden het geweldig om u te inspireren, te adviseren en mee te nemen in de wereld van tegels en badkamers. Met ons fotorealistisch 3D-programma helpen wij u bij het ontwerpen en inrichten van bijvoorbeeld uw woonkamer of badkamer. En ook de mogelijkheid om u na aankoop volledig of gedeeltelijk te ontzorgen zien wij als vanzelfsprekend. Van alleen de vloer tot de hele verbouwing: wij pakken het van u over.

Laat u ook inspireren in onze showroom. Kom langs!

JON TOEBAST

Van Heemstraweg 19e
6657 KD Boven-Leeuwen
0487 592 606

info@jontoebast.nl
www.jontoebast.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten