GEURTS VAN BERGEN BV

 

Bouwen doe je samen!

De mogelijkheden bij BPG Geurts van Bergen zijn zo goed als onbeperkt. U kunt bij dit eeuw oude familiebedrijf werkelijk voor alles terecht. Van nieuwbouw en renovatie tot een spiksplinternieuwe keuken of badkamer. In onze showroom vindt u verschillende opstellingen keukens en badkamers waarbij we met ons 3D-programma uw eigen wensen letterlijk in beeld brengen. Ook kunt u bij ons terecht voor een enorm brede collectie tegels. Ons deskundig personeel staat u graag te woord. Samen maken we van uw droom werkelijkheid.

Compleet pakket

Onze keuken-, sanitair- en tegelshowrooms zijn onderdeel van onze professionele groothandel in bouwmaterialen. Deze combinatie, aangevuld met een hoog kennisniveau, flexibele eigen logistiek en een zeer uitgebreid assortiment, vormen de kracht van ons bedrijf. Wij hebben voor elke discipline een specialist in huis. Door deze vakmensen kunnen we u altijd voorzien van een persoonlijk advies op maat. Samen met u komen we altijd tot de beste oplossing, tegen de prijs en kwaliteit die u zoekt.

Professional en particulier

BPG Geurts van Bergen is al meer dan honderd jaar dé regionale bouwpartner op het gebied van bouwmaterialen, keukens en sanitair. Wij zijn een totaalleverancier en bedienen onze klanten vanuit onze gunstig gelegen vestigingen. Met een compleet assortiment in ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, afbouwmaterialen, keukens, tegels, sanitair, verf en bestrating zijn wij de juiste partner voor iedere fase in het bouw- en renovatieproces.

Gespecialiseerde kennis

Er komt vaak veel kijken bij installatie en verbouwing. Zijn de elektriciteit-, gas- en wateraansluitingen in orde? Moet er veel gehakt en gesloopt worden? Wij stellen desgewenst onze gespecialiseerde kennis graag ter beschikking. Hierbij zijn service, kwaliteit en garantie in vertrouwde handen. Kom gerust op bezoek in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Zowel de professional als particulier adviseren wij op basis van de specifieke bouwtekeningen van een project. Op basis van onze kennis en ervaring bieden wij het juiste advies over de te gebruiken materialen en merken.

Maatwerk

Uw inloopkast, schuifwand, keuken of badkamer: alles maken wij op maat. We helpen u graag bij het monteren van uw sanitair, keuken, kast of andere montageklus. Ook staan wij voor u klaar met onze opmeetservice. Maar wij bieden nog veel meer, informeer eens naar de mogelijkheden!

Wellness at home

Wat voor badkamer u ook zoekt, onze mogelijkheden op sanitairgebied zijn onbeperkt. BPG Geurts van Bergen levert keramisch sanitair, badkamermeubelen, baden en douchebakken, douche- en badwanden, kranen, verwarming en diverse sanitairbenodigdheden van uitsluitend kwaliteitsmerken. Wilt u passend advies voor uw eigen ‘wellness at home’, bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.

Inspiratie in keukens

De keuken is het hart van uw leefomgeving en verdient het om met de juiste zorg ingericht te worden. Kom bij ons langs in onze showroom en ontdek de slimme oplossingen en onverwachte combinaties in úw nieuwe keuken. BPG Geurts van Bergen is uw keukenspecialist en inspiratiebron voor keukens, bijpassende werkbladen, kranen en spoelbakken en de meest moderne inbouwapparatuur van diverse gerenommeerde merken.

U bent meer dan welkom in onze showroom voor inspiratie en oriëntatie. Graag gaan wij samen met u om tafel zitten om geheel vrijblijvend een op maat visueel voorstel uit te werken.

Groot tegelassortiment

BPG Geurts van Bergen is een echte tegelspecialist en heeft een uitzonderlijk breed assortiment in tegels. Vloer- en wandtegels, in verschillende kleuren, maten en materialen. Ontdek de mogelijkheden van natuursteen en keramische tegels. Ooit gehoord van een tegel met een houtlook? Bovendien leveren wij alle toebehoren voor de afwerking van iedere klus, van keukenvloer tot badkamerwand.

Sierbestrating

Ook voor uw tuin kunt u bij BPG Geurts van Bergen terecht. Ons deskundig personeel staat u graag te woord om uitleg te geven over bijvoorbeeld de verschillende soorten sierbestratingen en de toepassingen daarvan. Wat is een goede verhouding tussen bestrating en tuin? En welke hoeveelheid heeft u daarbij nodig? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden verschillende soorten sierbestrating van uitsluitend kwaliteitsmerken aan. Daarnaast leveren wij iedere gewenste soort zand en grind.

Graag tot ziens in onze showroom!

GEURTS VAN BERGEN BV

Nijmeegseweg 16-24
6591 CH Gennep
0485 511 610

info@geurtsvanbergen.nl
www.geurtsvanbergen.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten