PIEPER

 

Inspirerende showroom

In de prachtige showroom van Pieper vindt u werkelijk alles voor uw badkamer. Van de meest trendy wastafels tot mooie en fraaie badmeubels. Van baden tot inloopdouches en van kranen tot toilet. En dat alles met één van de meest uitgebreide tegelcollecties onder handbereik om direct de mooiste en meest sfeervolle combinaties te maken naar uw eigen smaak.

Kwaliteitsmerken

Bij Pieper bent u bij een sanitairspecialist en kunt u terecht voor zowel aantrekkelijke private labels van kwaliteitsfabrikanten als voor alle grote merken uit het badkamersegment. Of u nu op zoek bent naar een nostalgische, een standaard of juist een designbadkamer, bij Pieper bent u aan het juiste adres. Vanzelfsprekend zorgen wij er met onze vakmensen en ervaring in de bouw voor dat uw badkamer perfect bij u wordt geïnstalleerd of uw vloer gelegd.

Voorbeeldopstellingen

Onze showroom biedt u volop inspiratie: van mooie voorbeeldopstellingen tot handige opbergmogelijkheden voor een opgeruimde badkamer. En alles natuurlijk gecombineerd met eigentijdse wand- en vloertegels. Deze brengen tenslotte de sfeer in uw badkamer. Waarbij Pieper in de keuze van haar assortiment hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid niet uit het oog verliest.

Uitgebreide tegelcollectie

De keuze van badsanitair, vloer- en wandtegels en het badmeubilair wordt mede bepaald door uw smaak, het comfort, uw wensen en uw budget. Onze adviseur voorziet u graag van persoonlijke en deskundige begeleiding en een goed advies. Hij helpt u bij de invulling van uw wensen waarbij comfort, functionaliteit en een passend ontwerp het einddoel zijn. Zodat u straks heerlijk en zorgeloos kunt genieten, thuis in uw nieuwe badkamer.

Komt u langs?

Breng eens een bezoekje aan onze showroom. U bent van harte welkom om even rond te kijken en inspiratie op te doen en natuurlijk om uw vragen neer te leggen bij onze adviseur. We hopen u snel te mogen begroeten!

BPG PIEPER

Oude Telgterweg 290
3853 PL Ermelo
0341 352 931

sanitair@pieper-ermelo.nl
www.pieper-ermelo.nl/pieper-sanitair/

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten