DE SCHOUWSE

Keukens in stijl

Als er één bedrijf is dat beseft dat het kopen van een nieuwe keuken pure emotie is, dan is dat wel BPG De Schouwse. Dit familiebedrijf (al sinds 1974) is al jaren keukenspecialist. Dat is te zien aan de sfeervolle showroom met ruime keuze in de nieuwste keukens die een feest zijn om naar te kijken. Maar ook met deskundige hulp, met oog voor uw budget, en met de zekerheid dat het met het eindresultaat bij u thuis helemaal goed komt. Hetzelfde geldt voor badkamers en voor uw vloer.

Creatief en kennis van zaken

De keukens staan voor verschillende stijlen waarmee de eerste keuze al gemakkelijker voor u is: u ziet direct wat u aanspreekt. In de ‘creatieve gang’ zijn alle kleur- en frontpaneeltjes bijeen gebracht en zijn ook alle soorten werkbladen te vinden die uw keuken compleet maken. U kunt hier in alle gemak de mooiste combinaties maken. Op de begane grond kunt u bovendien uw keuze toetsen aan de juiste tegels. Natuurlijk vindt u bij ons een keur aan inbouwapparatuur in allerlei maten en uitvoeringen zodat u hiermee, afgestemd op uw gezinssituatie, ruimte en kookgewoonten, uw keuken compleet kunt maken.

Grote tegelcollectie

Wij zijn erg trots op onze enorme tegelcollectie waarmee elke woonstijl en elke woonwens kan worden ingevuld. Van klassiek tot modern, van trendy mozaïek, tot eigentijdse betontegel of houtlook tegel. Alles van hoge kwaliteit, en vaak op innovatieve wijze geproduceerd. Ze vragen weinig onderhoud en voldoen aan actuele regelgeving omtrent duurzaamheid.

Maar je moet het zien en voelen, daarom zorgt de ruimte die wij onze tegelcollectie hebben gegeven ervoor dat u een goed beeld krijgt van de afzonderlijke tegels.

Uitgebalanceerde badkamers

Ook in de badkamers staat BPG De Schouwse als sanitairspecialist graag voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk in kwaliteit: waterafstotend en vochtbestendig meubilair bijvoorbeeld is van groot belang. Daarnaast is de afstemming van alle producten en tegels binnen het badkamerontwerp cruciaal om tot een mooi, uitgebalanceerd geheel te komen. En voor de finishing touch is de enorme tegelshowroom binnen handbereik, om ter plekke de juiste combinaties uit te zoeken en te bepalen. Alles begeleid vanzelfsprekend door advies, ook vanuit bouwtechnisch perspectief.

Beste vakmensen

Waar u ook voor terecht komt bij BPG De Schouwse, een tegelvloer, nieuwe deuren, een inloopkast of een nieuwe badkamer of keuken: u bent verzekerd van de beste vakmensen om uw aankoop perfect in uw woning te krijgen.

Kom eens langs bij ons in Renesse, en laat u verrassen!

DE SCHOUWSE

Duinzoom 2
4325 HA Renesse
0111-462142

info@bpgdeschouwse.nl
www.bpgdeschouwse.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten