BAKKER TEGELS & BADKAMERS

Voor elke smaak en elk budget

Om maar met de deur in huis te vallen: De medewerkers van Bakker Tegels & Badkamers verkopen u niets. Zij helpen u inkopen te doen aan de hand van de wensen die u zelf aandraagt. In een moderne, eigentijdse en up to date showroom van maar liefst 1000 m2 vindt u in zo’n 40 opstellingen alle mogelijke producten voor elke smaak, stijl en budget en een uitzonderlijk grote tegel- en mozaïekcollectie.

Deskundig team

Het deskundige team van Bakker denkt met u mee vooruit en belicht samen met u elk facet van uw badkamer of ruimte om tot het beste ontwerp te komen, vanzelfsprekend in een mooie, duidelijke 3D-uitvoering. Functionaliteit, design, onderhoud en duurzaamheid; alle onderdelen die voor u van belang zijn komen terug in het uiteindelijke ontwerp.

Tegelspecialist

Bakker kan op badkamergebied elke wens vervullen, en houdt zeker van een uitdaging en creatieve oplossingen. Wanneer u op zoek bent naar iets aparts, of speciale wensen heeft, bent u bij Bakker aan het juiste adres, behalve de expertise in badkamer is Bakker tegelspecialist bij uitstek. Van kleurige mozaieken tot grote vloertegels: bij ons kunt u alles vinden en bekijken in de showroom. Ook bieden we een collectie van unieke tegels, van dubbelhard gebakken, tot een groot assortiment keramisch parket (houtlook tegels), maar ook voor de trendy VT Wonen tegelcollectie kunt u bij ons terecht.

Volledig ontzorgd

Bij Bakker krijgt uw nieuwe badkamer een eigen leven, in een mooie map met gebruiks- en onderhoudsadvies, installatietekeningen, vooraanzichten met tegelplan en installatiehandleidingen. En wilt u alles uitbesteden dan ontzorgt Bakker u volkomen bij de installatie van uw nieuwe badkamer, van slopen tot leidingwerk tot perfecte afwerking bij oplevering. Ook voor speciale wensen bij deze verbouwing, een nieuw raamkozijn bijvoorbeeld of verplaatsing van de cv-ketel, heeft Bakker de juiste vakmensen tot zijn beschikking zodat alles vloeiend in elkaar overloopt.

Hoog serviceniveau

Dit familiebedrijf is al een halve eeuw een begrip in de regio als het gaat om badkamers en tegels. Inmiddels wordt het bedrijf, met Sjoerd Bakker, gerund door de derde generatie ‘Bakkers’ maar de normen en waarden van het eerste uur staan nog steeds voorop. Door continu door de ogen van de klant naar het eigen bedrijf te kijken blijven kwaliteit en continuïteit voorop staan. De speciaal geselecteerde merken en de enorme voorraad maken het assortiment van Bakker uniek. Waarbij de lange termijnvisie en de persoonlijke aanpak resulteren in een hoog serviceniveau.

Iets om zelf te ervaren natuurlijk, dus kom gerust eens langs om rond te kijken en ideeën op te doen. Of maak een afspraak, wij denken graag met u mee!

BAKKER TEGELS & BADKAMERS

Gerard Burgerlaan 32
3131 KZ Vlaardingen
010 434 20 58

info@bakkervlaardingen.nl
www.bakkervlaardingen.nl

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten