Kalysta Tegelcollectie

Kalysta betekent ‘bijzonder mooi’ en is dan ook de perfecte naam voor de unieke tegelcollectie van Mijn Thuis. Het zijn tegels met een eigentijdse uitstraling, zorgvuldig geselecteerd met trendwatchers op kleur, maat en materiaal, maar ook op emotie, sfeer en beleving. Het resultaat is een collectie wand- en vloertegels, in vijf series, die feilloos aansluit bij jouw thuisgevoel.

De Kalysta tegels zijn er in verschillende formaten, zodat je de door jou gekozen vloer kunt afmaken met stroken en plinten en kunt variëren in maat. De Kalysta tegels zijn gebakken, volgens een uitgebalanceerd procedé, met een volledig gekleurde massa en dus door en door gekleurd. Hierdoor zul je eventuele beschadigingen niet of nauwelijks zien, en zijn ze vlekbestendig, onderhoudsvrij, en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Een aantal Kalysta-series is bovendien vorstvrij waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gelegd, geweldig om woonvloer en terras te laten doorlopen! Een uitzonderlijke collectie tegels dus, met elk een eigen stijl en uniek in hun soort. Wij vinden dan ook dat het ons past de tegels te vernoemen naar imponerende, robuuste bergketens..

Voor meer informatie kun je even kijken op www.kalysta.nl en wil je ze in het echt zien: onze showrooms hebben ze op zeer groot oppervlak op de vloer liggen, zodat je gemakkelijk je favoriete tegel kunt uitzoeken. En vanzelfsprekend staan onze experts je met raad en daad terzijde.