Maritieme sfeer

De badkamer: een veilige haven

De haven, een plek om heerlijk weg te dromen. Aanlegsteigers, robuuste afmeerpalen, het klotsende water en de boten. Gebruik deze elementen en maak jouw badkamer tot een geweldige ruimte. Bijvoorbeeld in de unieke tegels in het ‘docks motief’ voorzien van rode accenten. De pilaar met aan weerszijde identieke badkamermeubels is een perfecte oplossing om toch je eigen plek te hebben. Samen met de inloopdouche en apart toilet is deze badkamer een geweldige ruimte om te vertoeven.

Wastafelmeubel als eyecatcher

Beken kleur! Niet wit, niet grijs, maar rood. Dit wastafelmeubel met ronde vormen is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het wastafelmeubel is in hoogglans uitgevoerd, en daarmee heel makkelijk schoon te maken. Twee lades onder de ingebouwde wasbak geven je de ruimte om je toiletartikelen op te bergen. Boven het wastafelmeubel is een bijpassende spiegelkast opgehangen. Ook deze biedt nog ruimte om bijvoorbeeld medicijnen in op te bergen.

Wastafelmengkraan

Het wastafelmeubel is compleet gemaakt met de wastafelmengkraan Toobi. Een design wastafelmengkraan met een Japanse waterval in plaats van een straal. Het water valt er net als bij een waterval als het ware uit. De rubberuitloop is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Varieer in kleur, want deze rubberuitloop wordt in verschillende kleuren meegeleverd. Je bedient de wastafelmengkraan met de knop bovenop. Deze kan alle kanten op worden bewogen.

Douchen achter glas

De plaats van je douche in je badkamer is enorm belangrijk. Hou rekening bij het ontwerpen van je badkamer of er bijvoorbeeld voldoende ruimte is om de douchedeur te openen. Je kunt de douchedeur naar binnen of naar buiten laten openen. Soms is het mogelijk en handiger om met een schuifdeur te werken. Vraag aan jouw Mijn Thuis badkamerspecialist welke douchedeur het beste in jouw ruimte past.

Badkamertegels maar dan vierkant

Kies voor grote vierkante badkamertegels. Hiermee creëer je een rustige vloer. Je maakt er een geheel van door een kleiner formaat vierkant op de muur te plaatsen.

Trend

Na grijs, doet nu ook zwart zijn intrede in de badkamer. Zwarte tegels of zwart meubilair zijn helemaal in. Ook het aanbrengen van zwarte accenten door zwarte handdoeken of een badmat zorgen voor een hip contrast in de badkamer. Bijvoorbeeld gecombineerd op een witte tegel die alweer een tijdje terug van weggeweest is. Zwart en wit, de ideale combinatie om tot rust te komen in jouw badkamer.

Het toilet, soms de plaats om een krantje te lezen

Een moment voor jezelf. Rustig een krantje of tijdschrift lezen op het toilet. Een hangend toilet is heel hygiënisch. Geen kitranden op de vloer en je kunt eronder gemakkelijk schoonmaken. Wil je geen open toiletpot in de badkamer? Kies dan voor een softclose toiletzitting. Een zetje tegen het deksel en je toiletpot is keurig netjes afgesloten. Je kunt je toilet dan ook makkelijk als zitje in de badkamer gebruiken om bijvoorbeeld je sokken aan te trekken.

Meer informatie

Bezoek een van onze verkooppunten, bekijk de folder of al onze aanbiedingen.