Losse elementen

Badkamer voor een vrije geest

Durf jij out-of-the-box te denken? Stap dan uit je comfortzone en kies voor een vrijstaand bad. Of een douche die geplaatst is in de open ruimte in plaats van tegen een wand. Een badkamer die je een gevoel van vrijheid geeft en past bij jouw persoonlijkheid. Gedecoreerde vloertegels zijn eigentijds en geven een warme gloed aan dit vaak koele materiaal. Een gedurfde badkamer, die zijn tijd ver vooruit is en waarvan je het liefst de hele dag geniet. Vraag eens naar de mogelijkheden om je badkamer door een professional te laten installeren. Zij kunnen je badkamer helemaal op maat plaatsen.

Vrijstaand bad

De echte wow factor voor in je badkamer: een vrijstaand bad. De moderne vertaling van het bad op pootjes: een design bad. Een gegoten bad van polibeton. Heerlijk ontspannen, vrij in de ruimte. Plaats je bad bijvoorbeeld voor je raam, zodat je lekker vanuit je bad naar buiten kunt kijken. Een vrijstaand bad komt het beste tot zijn recht als je eromheen kunt lopen en van alle kanten in kunt stappen.

Vrijstaande badmengkraan

Een vrijstaand bad vraagt om een vrijstaande badmengkraan. Een sierraad naast je bad. De badmengkraan heeft een behoorlijke lengte, want hij moet boven je bad uitkomen en komt uit de grond. De vrijstaande badmengkraan moet stevig bevestigd worden. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit, een wiebelige kraan zit je niet op te wachten.

Gedecoreerde tegels

Kies eens voor iets anders, en kies voor gedecoreerde tegels. Geef je badkamer een unieke sfeer mee en sluit helemaal aan op de trend van nu. De gedecoreerde badkamertegels zijn eigentijds en geven je een warm gevoel.

Tip

Tegels in je badkamer zijn een belangrijke factor. Ze kunnen bijvoorbeeld een kleine badkamer veel ruimtelijker laten lijken. Kies voor grote tegels. Je hebt dan minder voegen wat je ruimte optisch groter maakt. Denk ook goed na over de kleur van de voeg. Hoe dichter deze licht bij de kleur van je tegels, hoe meer het één oppervlakte lijkt. Een andere tip is om je vloertegels door te laten lopen in de douche. Zo vergroot je in feite het vloeroppervlak van je badkamer. En je hebt bovendien geen douchebak nodig.

Meer informatie

Bezoek een van onze verkooppunten, bekijk de folder of al onze aanbiedingen.