Ligbad een bron van ontspanning

Ligbad een bron van ontspanning

Wie wil er geen bad in de badkamer? Heerlijk ontspannen in bad na een dag hard werken of gezellig de kinderen met schuim en speelgoed laten spelen in het bad. Kies voor een bad dat bij jouw situatie en de ruimte past. Een bad op pootjes, ingebouwd of een vrijstaand design bad. Baden zijn er in alle soorten, maten en materialen. Laat je adviseren door de Mijn Thuis badkamerspecialist bij jou in de buurt welk bad voor jou de beste optie is.

Acrylbad

Dit acrylbad is getrokken uit een massieve plaat puur acryl. Je kunt het gemakkelijk reinigen met de normale schoonmaakmiddelen voor sanitair. Wil je kalkresten voorkomen? Maak dan je bad droog na gebruik. Als je door de tijd heen toch kalkaanzetting krijgt, gebruik hiervoor dan een speciale kalkverwijderaar. Het kan natuurlijk dat je bijvoorbeeld de douchekop laat vallen in bad en je een lichte beschadiging hebt in je bad. Geen nood dit is bij een acryl bad eenvoudig te herstellen. Vraag je Mijn Thuis badkamerspecialist om advies.

Vrijstaand bad

De echte wow factor voor in je badkamer: een vrijstaand bad. De moderne vertaling van het bad op pootjes: een design bad. Een gegoten bad van polibeton of van 100% acryl. Heerlijk ontspannen, vrij in de ruimte. Plaats je bad bijvoorbeeld voor je raam, zodat je lekker vanuit je bad naar buiten kunt kijken. Een vrijstaand bad komt het beste tot zijn recht als je eromheen kunt lopen en van alle kanten in kunt stappen.