Eenvoud en contrast in badkamer

Badkamer met een wellness gevoel

Hou je van contrasten en een minimalistische inrichting? Dan is deze badkamer in al zijn eenvoud echt iets voor jou. De natuurlijke elementen komen hier samen en de donkere kleuren zorgen voor geborgenheid. Een mooi contrast met de waskom in de frisse witte tint. De ruimte is slim ingedeeld, want achter de wand met de spiegel zitten een eigentijdse inloopdouche en het toilet verborgen. Kortom een badkamer die aanvoelt als een wellness-oord in de tropen.

 Trend

Badkamer en slaapkamer worden steeds meer één geweldig geheel. Een badkamer in open verbinding met de slaapkamer oogt ruimtelijk en dat betekent extra genieten. Ook is er zo qua indeling meer mogelijk. De houtmotieven en warme kleuren in deze badkamer zijn bijvoorbeeld goed te combineren met het interieur van een slaapkamer. Geen kille tegels. Wél designmeubels die de ruimte een luxe uitstraling geven.

Waskom als wastafel een mooi design

In een design badkamer hoort een design wastafelmeubel. In de meeste badkamers is het wastafelmeubel niet breder dan één meter. Hier is gebruik gemaakt van een totaal andere indeling. Het wastafelmeubel beslaat de totale wand en heeft drie lades naast elkaar. Aan de rechterzijde en dus niet in het midden, is een waskom geplaatst. Een eigentijdse variatie op de wastafel. Voor een ultiem gevoel van luxe komt de kraan uit de muur. Alle leidingen zijn  weggewerkt achter het tegelwerk.

Badkamerspiegel

Een grote ronde badkamerspiegel geeft een mooi gevoel van ruimte in je badkamer. De ronde vorm is speels. In deze design spiegel is LED-verlichting ingebouwd. Helemaal handig is het dat er ook een make-up en scheerspiegel is geïntegreerd. Hiermee kun je alles van dichtbij bekijken. De badkamerspiegel heeft een doorsnee van 80 centimeter.

Douchen in de spotlight

Achter de wand ligt een ruime inloopdouche verscholen. Om contrast aan te brengen is deze inloopdouche uitgevoerd in een wit geglazuurde wandtegel. Geen drempels of deuren. Het water loopt zo weg in de RVS designgoot met blauwe LED-verlichting. Geef je inloopdouche een hippe touch! De regendouche komt uit de wand en is waterbesparend. Ook de handdouche is hoogwaardig verwerkt in de wand. Heerlijk ontspannen onder de zachte waterdruppels.

 Douchegoot

Let goed op bij de aanschaf van een douchegoot. Het goed weg kunnen lopen van water is zeker in een inloopdouche van groot belang. De goot kan bijvoorbeeld mooi weggewerkt worden in een tegel. Vraag om advies bij de Mijn Thuis badkamerspecialist bij jou in de buurt. Hij kan je helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen en ook de installatie voor je verzorgen.

Badkamertegel met een houten uitstraling

Om de natuur naar binnen te brengen is er een houtlook badkamertegel gebruikt in deze geweldige badkamer. Deze keramiek badkamertegels kun je zowel op de vloer als op de wand gebruiken. Let erop bij de aanschaf van houtlooktegels dat ze verschillende patronen hebben. De houtlook badkamertegels zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Deze badkamertegel heeft een afmeting van 16x99cm, maar je kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor 20x170cm keramiek houtlook badkamertegels. De keramiek tegels zijn niet glad: wel zo handig in de badkamer.

Meer informatie

Bezoek een van onze verkooppunten, bekijk de folder of al onze aanbiedingen.