Een natuurlijke sfeer

Badkamer in een natuurlijke sfeer

De badkamer is een echte leefruimte en die moet je afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Qua gezinssamenstelling, maar ook qua ruimte. In deze gezellige badkamer staan privacy en sfeer centraal. De inloopdouche en toilet zijn achter de wand met het wastafelmeubel ingebouwd. Een schuifdeur zorgt ervoor dat deze ruimte kan worden afgesloten. Dubbel genieten met z’n tweeën: wat te denken van een open haard in de badkamer, gezellig toch.

Advies op maat

Laat je adviseren door de Mijn Thuis badkamerspecialist bij jou in de buurt hoe jij jouw badkamerruimte het beste kunt indelen. Hij maakt graag een ontwerp op maat, helemaal aansluitend op jouw wensen. Je kunt bij ons niet alleen de badkamer bestellen, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat hij bij je geïnstalleerd wordt door een vakman.

In deze gezellige badkamer vind je:

  • een inloopdouche
  • een wastafelmeubel en badkamerkasten
  • douchewand
  • een toilet
  • een open haard

Inloopdouche met regendouche

Heerlijk een frisse douche. In deze badkamer is een ruime inloopdouche ontworpen. Via een glazen schuifdeur kom je in een volledig afgesloten ruimte waar je in alle rust kunt douchen. Geen drempels in deze inloopdouche, doordat de vloer aflopend is gelegd stroomt het water gewoon direct de prachtig weggewerkte goot in. Er is ook een handig krukje in de inloopdouche gemonteerd, zodat je zelfs zittend je haar kunt wassen.

Regendouche

De grote regendouche zorgt voor een zachte douche van boven. Er is ook een handdouche, waarvan de leidingen prachtig zijn weggewerkt in de muur. Deze handdouche is waterbesparend. Je kunt zelf kiezen welke waterstraal je wilt, want hij is er in een smalle en brede uitvoering.

Douchewand

De inloopdouche en het toilet zijn toegankelijk via een prachtige douchewand. Een douchewand die als schuifdeur werkt. Dit bespaart ruimte in je badkamer. De douchewand is van hoogwaardig glas gemaakt en loopt aan de bovenkant in een rail. A-kwaliteit, want let op: er is heel veel verschil in douchewanden. Ga voor duurzaamheid en vermijd ergernis: koop een kwalitatieve douchewand.

 

Badkamertegels met trendy houtlook

Houtlook tegels zijn dé trend van dit moment. Ideaal voor je badkamer en lekker makkelijk in onderhoud. Het gebruik van houtmotief badkamertegels zorgt voor een natuurlijke sfeer. Je kunt zo buiten naar binnen halen. En voor de meeste mensen geldt: eenheid met de houten vloer in de rest van het huis. Laat de houtlook badkamertegels doorlopen aan de wand, zo krijg je een ruimtelijk effect. Deze keramiek badkamertegels hebben nog eens extra lengte en zijn verkrijgbaar in de maat 170x20cm.

Keramiek tegels

De houtlook badkamertegels zijn van keramiek gemaakt. Deze badkamertegels kunnen voor de wand en de vloer worden gebruikt. De tegels zijn kleurvast, krasbestendig en in verschillende houtkleuren verkrijgbaar. Van een lichte steigerhout look tot donkerbruin. Let erop bij de aanschaf van houtlooktegels dat ze verschillende patronen hebben. De tegels kunnen het mooiste egaal gelegd worden op een betonnen ondervloer. De Mijn Thuis badkamerspecialist kan je adviseren hoe je de tegels het beste kunt leggen.

Wastafelmeubel met een robuuste uitstraling

Helemaal in stijl van de houtlook badkamertegels is in deze badkamer een houtlook wastafelmeubel geplaatst. In een mooie donkere kleur hout. Onder de wasbak zijn twee lades geplaatst in dit wastafelmeubel. De lades zijn zelfsluitend. Het wastafelmeubel is vanzelfsprekend van topkwaliteit en waterwerend. De uitstraling is even robuust als de kwaliteit. Bijpassend bij het wastafelmeubel zijn er ook twee badkamerkasten verkrijgbaar. Zo heb je altijd een schone handdoek bij de hand.

Badkamerspiegel

Een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Hier is gekozen voor een luxe badkamerspiegel. De spiegel is optisch even breed als het wastafelmeubel en heeft de afmetingen van 80x70cm. Bovenin de badkamerspiegel is een led baan geïntegreerd en indirecte verlichting aan de onderzijde. Deze kun je aan en uit doen met een speciale touchschakelaar op de badkamerspiegel. Wie wil dit nou niet?

Geen gespetter

Het wastafelmeubel in deze gezellige badkamer heeft wastafelmengkraan met een hoge uitloop. Heel handig als je je haar wilt wassen in de wasbak. Je kunt er gemakkelijk met je hoofd onder. De wastafelmengkraan heeft een gemakkelijke bediening met een hendel. Zo kun je ook goed de ideale temperatuur van het water regelen.

Meer informatie

Bezoek een van onze verkooppunten, bekijk de folder of al onze aanbiedingen.