Een huiselijke sfeer

Badkamer symmetrisch ontwerpen

De badkamer is een echte leefruimte, en die moet je afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Qua gezinssamenstelling, maar ook qua beschikbare ruimte. In deze gezellige badkamer is gekozen voor een symmetrische opstelling die rust en ruimte geeft. Het toilet is achter de wand ingebouwd, zodat je ook nog privacy hebt. In het bad kun je heerlijk ontspannen. De crèmetint van de tegels en de strakke belijningen van de meubels geven deze badkamer bovendien een frisse uitstraling en tijdloos karakter.

In deze gezellige badkamer vind je:

  • een acryl ligbad
  • twee wastafelmeubels met lades
  • een badkamerkast
  • een toilet

Ligbad een bron van ontspanning

Wie wil er geen bad in de badkamer? Heerlijk ontspannen in bad na een dag hard werken of gezellig de kinderen met schuim en speelgoed laten spelen in het bad. Kies voor een bad dat bij jouw situatie en de ruimte past. Een bad op pootjes, ingebouwd of een vrijstaand design bad. Baden zijn er in alle soorten, maten en materialen. Laat je adviseren door de Mijn Thuis badkamerspecialist bij jou in de buurt welk bad voor jou de beste optie is.

Acrylbad

Dit acrylbad is gegoten. Je kunt het gemakkelijk reinigen met de normale schoonmaakmiddelen voor sanitair. Wil je kalkresten voorkomen? Maak dan je bad droog na gebruik. Als je door de tijd heen toch kalkaanzetting krijgt, gebruik hiervoor dan een speciale kalkverwijderaar. Het kan natuurlijk dat je bijvoorbeeld de douchekop laat vallen in bad en je een lichte beschadiging hebt in je bad. Geen nood dit is bij een acryl bad eenvoudig te herstellen. Vraag je Mijn Thuis badkamerspecialist om advies.

Wastafelmeubel voor jou en je partner

In deze gezellige badkamer is in het ontwerp de ruimte optimaal benut. Er zijn twee wastafelmeubels in geplaatst. Ieder met een ruime vierkante wasbak, zodat je niet spettert. Het wastafelmeubel heeft daarnaast twee lades, waarin je al je spullen netjes kunt opbergen. De laden van het wastafelmeubel zijn zelfsluitend. Een mooie badkamerspiegel maakt het wastafelmeubel tot een geheel in de ruimte, die hiermee ook nog eens veel groter lijkt.

Badkamerkast

Heb je ruimte over in de badkamer? Hang dan een bijpassende badkamerkast op. Een badkamerkast is hoog en smal, dus je kunt hem al snel plaatsen. Ideaal om handdoeken in op te bergen of andere badkamerproducten. De badkamerkast heeft net als het wastafelmeubel een zelfsluitende deur en is natuurlijk vochtwerend.

Design wastafelkraan 

Deze design wastafelkraan is voorzien van een water spaarstand. Hierdoor is deze wastafelkraan gegarandeerd zuinig met water. De wastafelmengkraan is uitgevoerd in chroom. Met de hendel kun je het water uit de wastafelkraan zo switchen van koud naar warm. In een handomdraai.

Tip

Elke dag laten we liters schoon water ongebruikt door onze handen glippen. Gewoon door de kraan te laten lopen tijdens het tandenpoetsen. Zo zonde! Door in huis slimmer om te gaan met water bespaar je niet alleen geld en energie (voor het verwarmen van water), maar je draagt ook een steentje bij aan een beter milieu. Deze design wastafelmengkraan is voorzien van een water spaarstand. Hierdoor ben je gegarandeerd zuinig met water.

Privacy op het toilet

Eigenlijk iedereen wil privacy op het toilet. In de badkamer is dit vaak lastig te realiseren. En dat betekent dat je tijdens het spitsuur in de badkamer niet rustig op het toilet zit. In deze badkamer is dit probleem opgelost. Er is een wand geplaatst, waarachter het toilet staat. De wand geeft direct de mogelijkheid om aan de andere kant een wastafelmeubel aan op te hangen. Wil je toch liever een apart toilet? Dan kun je in deze ruimte een inloopdouche maken in plaats van een toilet achter deze wand.

Sfeervolle badkamertegel

De badkamer is de plek waar je je opfrist. Een frisse uitstraling creëer je met een mooie crème badkamertegel. Wit is snel steriel, je krijgt meer sfeer in je badkamer door te kiezen voor een crème badkamertegel. De tegels zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooi reliëf. Je ziet weinig vuil op deze badkamertegel. De badkamertegel kun je gemakkelijk reinigen met je gebruikelijke schoonmaakmiddelen. Maak hem goed droog om kalkaanslag op je badkamertegels te voorkomen. Deze badkamertegel is verkrijgbaar in de afmeting 26cm bij 60,5cm. Je kunt hem verticaal of horizontaal plaatsen. Zo geef je meer hoogte of lengte aan je ruimte. Vraag advies aan je Mijn Thuis badkamerspecialist welke badkamertegel het beste bij jou past.

Meer informatie

Bezoek een van onze verkooppunten, bekijk de folder of al onze aanbiedingen.