Douches

Douches

Welke douche past in jouw badkamer? Bij het ontwerpen van je badkamer is de ruimte die je beschikbaar hebt en de wanden van invloed op het soort douche. Kies je voor een inloopdouche, een douchecabine of een douchedeur als draaideur of als schuifdeur. De inloopdouche was de afgelopen jaren de populairste douche geworden. Waar minimalisme de trend was, zien we nu dat er weer complete douchecabines worden gebruikt, met veel chroom of RVS. Grote scharnieren en rollers om de deur te draaien of te schuiven. Volledig betegeld en al dan niet met een deur. Zorg er in ieder geval voor dat het water goed wegloopt. De goot moet op de juiste plaats zitten en de vloer moet goed getegeld worden. Vraag aan jouw Mijn Thuis badkamerspecialist advies.  

Inloopdouche met regendouche

Heerlijk een frisse douche in deze ruime inloopdouche. Via een glazen schuifdeur kom je in een volledig afgesloten ruimte waar je in alle rust kunt douchen. Geen drempels in deze inloopdouche, doordat de vloer aflopend is gelegd stroomt het water gewoon direct de prachtig weggewerkte goot in. Er is ook een handig krukje in de inloopdouche gemonteerd, zodat je zelfs zittend je haar kunt wassen, of gewoon lekker ontspannen genieten van het vallende water op je lijf.

Regendouche

De grote regendouche zorgt voor een zachte douche van boven. Er is ook een handdouche, waarvan de leidingen prachtig zijn weggewerkt in de muur. Deze handdouche is waterbesparend. Deze design handdouche is ook in een brede uitvoering leverbaar.

Douchewand

De inloopdouche en het toilet zijn toegankelijk via een prachtige douchewand. Een douchewand die als schuifdeur werkt. Dit bespaart ruimte in je badkamer. De douchewand is van hoogwaardig glas gemaakt en loopt aan de bovenkant in een rail. A-kwaliteit, want let op: er is heel veel verschil in douchewanden. Ga voor duurzaamheid en vermijd ergernis: koop een kwalitatieve douchewand.

Douchen in de spotlight

Een inloopdouche kun je perfect achter een wand maken. Maak hem zo diep of zo breed als mogelijk is en jezelf wilt. Om contrast aan te brengen is deze inloopdouche uitgevoerd in een wit geglazuurde wandtegel. Geen drempels of deuren. Het water loopt zo weg in de RVS designgoot met blauwe LED-verlichting. Geef je inloopdouche een hippe touch! De regendouche komt uit de wand en is waterbesparend. Ook de handdouche is hoogwaardig verwerkt in de wand. Heerlijk ontspannen onder de zachte waterdruppels.

Douchegoot

De RVS design douchegoot met blauwe led verlichting is verkrijgbaar vanaf € 849,- Een standaard douchegoot in verschillende maten vanaf € 329,-

Let goed op bij de aanschaf van een douchegoot. Het goed weg kunnen lopen van water is zeker in een inloopdouche van groot belang. De goot kan bijvoorbeeld mooi weggewerkt worden in een tegel. Vraag om advies bij de Mijn Thuis badkamerspecialist bij jou in de buurt. Hij kan je helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen en ook de installatie voor je verzorgen.

Douchen achter glas

De plaats van je douche in je badkamer is enorm belangrijk. Hou rekening bij het ontwerpen van je badkamer of er bijvoorbeeld voldoende ruimte is om de douchedeur te openen. Je kunt de douchedeur in sommige gevallen naar binnen of naar buiten laten openen, normaal opent een draaideur alleen naar buiten. Soms is het mogelijk en handiger om met een schuifdeur te werken. Vraag aan jouw Mijn Thuis badkamerspecialist welke douchedeur het beste in jouw ruimte past.

Douche in de ruimte

De douche geeft je heerlijk de ruimte. Hij is vrij geplaatst in de ruimte. Heel bijzonder en gedurfd. Een unieke douche. Het is als het ware een arc de triomphe in de je badkamer. Doordat de tegelvloer doorloopt, lijkt de oppervlakte van je badkamer optisch groter. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een decortegel onder alle elementen in de badkamer. Dit geeft het effect van een tapijt in je badkamer.