Badmeubels

Wastafelmeubels

Bepalend voor het aanzien van je badkamer is je wastafelmeubel. Het neemt een prominente plek in de ruimte in. Je kunt variëren in vormen, materialen, maar ook de plaats. Kies er bijvoorbeeld voor om twee wastafelmeubels tegenover elkaar te plaatsen. Of plaats een zuil in je badkamer met aan iedere zijde een wastafelmeubel. Kijk wat bij jou past en laat je adviseren door de Mijn Thuis badkamerspecialist bij jou in de buurt.

Softclose

De meest voorkomende gebruikte materialen voor wastafelmeubels zijn hoogglans en houtlook. Hoogglans gelakt is vaak in verschillende RAL-kleuren verkrijgbaar. In de houtlook kun je ook variëren in stijl. Van steigerhout tot een eikenlook. Gemak dient de mens. Tegenwoordig hebben de meeste wastafelmeubels lades, in plaats van deurtjes. Bij lades is het belangrijk dat ze softclose zijn, dan kun je ze nooit te hard dicht doen en sluiten de lades altijd volledig.

Wastafelmeubel voor jou en je partner

 In de gezellige badkamer is in het ontwerp de ruimte optimaal benut. Er zijn twee wastafelmeubels in geplaatst. Ieder met een ruime vierkante wasbak, zodat je niet spettert. Het wastafelmeubel heeft daarnaast twee lades, waarin je al je spullen netjes kunt opbergen. De laden van het wastafelmeubel zijn voorzien van softclose ladegeleiders. Een mooie badkamerspiegel maakt het wastafelmeubel tot een geheel in de ruimte, die hiermee ook nog eens veel groter lijkt.

Badkamerkast

Heb je ruimte over in de badkamer? Hang dan een bijpassende badkamerkast op. Een badkamerkast is hoog en smal, dus je kunt hem al snel plaatsen. Ideaal om handdoeken in op te bergen of andere badkamerproducten. De badkamerkast heeft net als het wastafelmeubel een softclose deur en is natuurlijk vochtwerend.

Wastafelmeubel met een robuuste uitstraling

Helemaal in stijl van de houtlook badkamertegels is in deze badkamer een houtlook wastafelmeubel geplaatst. In een mooie donkere kleur hout. Onder de wastafel zijn twee lades geplaatst in dit wastafelmeubel. De lades zijn softclose. Het wastafelmeubel is vanzelfsprekend van topkwaliteit en vochtwerend. De uitstraling is even robuust als de kwaliteit. Bijpassend bij het wastafelmeubel zijn er ook twee badkamerkasten verkrijgbaar. Zo heb je altijd een schone handdoek bij de hand.

Badkamerspiegel

Een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Hier is gekozen voor een luxe badkamerspiegel. De spiegel is optisch even breed als het wastafelmeubel en heeft de afmetingen van 100x70cm. Bovenin de badkamerspiegel is een led baan geïntegreerd en indirecte verlichting aan de onderzijde. Deze kun je aan en uit doen met een speciale touchschakelaar die in het glas zit verwerkt. Wie wil dit nou niet?

Waskom als wastafel een mooi design

 In een design badkamer hoort een design wastafelmeubel. In de meeste badkamers is het wastafelmeubel niet breder dan één meter. Hier is gebruik gemaakt van een totaal andere indeling. Het wastafelmeubel beslaat de totale wand en heeft drie lades naast elkaar. Aan de rechterzijde en dus niet in het midden, is een waskom geplaatst. Een eigentijdse variatie op de wastafel. Voor een ultiem gevoel van luxe komt de kraan uit de muur. Alle leidingen zijn  weggewerkt achter het tegelwerk.

Badkamerspiegel

Een grote ronde badkamerspiegel geeft een mooi gevoel van ruimte in je badkamer. De ronde vorm is speels. In deze design spiegel is LED-verlichting ingebouwd. Helemaal handig is het dat er ook een make-up en scheerspiegel is geïntegreerd. Hiermee kun je alles van dichtbij bekijken. De badkamerspiegel heeft een doorsnee van 80 centimeter.

Wastafelmeubel als eyecatcher

Beken kleur! Niet wit, niet grijs, maar rood. Dit wastafelmeubel met ronde conische vormen is in verschillende RAL kleuren verkrijgbaar. Het wastafelmeubel is in hoogglans uitgevoerd, en daarmee heel makkelijk schoon te maken. Twee lades onder de ingebouwde wasbak geven je de ruimte om je toiletartikelen op te bergen. Boven het wastafelmeubel is een bijpassende spiegelkast opgehangen. Ook deze biedt nog ruimte om bijvoorbeeld medicijnen in op te bergen.

Wastafelmengkraan

Het wastafelmeubel is compleet gemaakt met de wastafelmengkraan Toobi. Een design wastafelmengkraan met een Japanse waterval in plaats van een straal. Het water valt er net als bij een waterval als het ware uit. De rubberuitloop is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Varieer in kleur, want deze rubberuitloop wordt in verschillende kleuren meegeleverd. Je bedient de wastafelmengkraan met de knop bovenop. Deze kan, net als bij een gewone eenhendel mengkraan, alle kanten op worden bewogen.